Hør hva våre kunder sier om oss

“Rask på å svare, og var klar for å jobbe med våres prosjekt med en gang. Har under hele prosjektet vært tilgjengelig på mobil, mail og skype. Dette har gjort jobben lettere for oss som kunder. Rask med å jobbe, ivaretar sine kunder på en ordentlig måte. Super service og konkurransedyktig på pris”.

Golfhub Oslo


“Jeg har brukt viz360 for tegninger til seksjonering og bruksendring fra kontor til bolig. Rask og profesjonell arbeid, god kvalitet tegninger. Fikk flere gode forslag for diverse endringer. Svarer rask på e-mail, god kommunikasjon. Tegninger er leverte til avtalte tid og til en bra pris. Anbefales.”

Catalin Gainescu


“360Viz, ryddig, pålitelig og holder seg til avtalt pris. Tegner først 3D tegning, endrer til du blir fornøyd med resultatet deretter lager detaljerte 2D tegninger som kan brukes til entreprenør eller byggesøknader. Anbefales på det sterkeste.”

Preben Sævik


“Sergey er en meget dyktig arkitekt og tegner raskt og etter de ønsker vi hadde. Han starter med å lage en 3d model som vises på en video som snurrer rundt.”

Varsla Bygg AS


Veldig flinke, godt kommunikasjon, og godt gjennomført arbeid, veldig fornøyd.

Norad Vahland


God kvalitet, snabb kommunikation och bra pris.

Henrik Andersson


Kjempe supert arkitekt. Jobba veldig fort og riktig. kjempe godt kommunikasjon.

Airidas Vasiljevas


Vi har brukt 360VIZ ifm. tegning av tilbygg på huset. Faglig dyktig, effektiv og god kommunikasjon underveis. Anbefales.

Kristian Longvastøl


Veldig fornøyd med oppdraget! Alt er levert til rett tid og til en bra pris. Trengte heller ikke å betale for endringer som jeg ba om i etterkant. Kan absolutt anbefale alle å bruke dette firmaet

Svein-Ingar Helland


Arbeidet var veldig profesjonelt gjennomført, på kort tid og til en rimelig pris. Seriøs aktør, med konkurransedyktige priser. Anbefales på det varmeste.

Hans Egil Samuelsen


Supert fornøyd med design de har gjort for oss. De vært villige å endre det flere ganger til vi har fått perfekt resultat.

Michael Diaconu


Tegninger av god kvalitet og til en god å rimelig pris godt fornøyd.

Lars Jønland